Els nostres menús

Menú de 37 € per persona: Un pica-pica per cada 4 persones que inclou: 1 de cargols, 1 de croquetes, 1 de calamars a la romana, 1 d’embotit, 1 d’escalivada. Segon plat a escollir: Xai, Graellada, Entrecot petit. Braons de xai, Bistec, Pollastre rostit, Vedella amb bolets, o Calamersets. Inclou allioli, torrades i patates. Beure: Vi de la casa(negre, rosat i blanc), aigua i gasosa. Postres a triar i cafès.
Menú de 28 € per persona: Un pica-pica per cada 4 persones que inclou: 1 de cargols, 1 de croquetes, 1 de calamars a la romana, 1 Amanida i 1 d’embotits. De segon plat, una graellada de carn per cada 2 persones amb: 1 botifarra, 2 talls de llom, 1 tall de pollastre, 1 tall de conill i 2 talls de xai (si hi ha alguna cosa que no li agrada a algú es podria canviar). Inclou allioli, torrades i patates. Beure: Vi de la casa (negre, rosat i blanc), aigua i gasosa. Postres: Crema, flam, grana, cornet de vainilla i xocolata, gelats de tall, tarta de Santiago, sorbet de llimona, iogurt, préssec i pinya en almívar, macedònia en almívar. Cafès. (Si no voleu cargols son 25 €)
Menú de 27 € per persona: Menú de pica pica per cada 4 persones que inclou: 1 de cargols, 1 assortit de croquetes, 1 calamars romana, 1 carn de perol, 1 callos, 1 gamba llagostinera, 1 calamarsets. Inclou allioli, torrades i patates. Beure: Vi de la casa (negre, rosat i blanc), aigua i gasosa. Postres a triar i cafès.
Menú de 22 € per persona: Primers plats a escollir entre: amanida amb formatge de cabra, amanida amb tonyina, Calamars romana, espàrrecs maionesa, torrada amb anxoves. De segons a triar: Botifarra, botifarra de perol, i negra, pollastre, llom, pinxos, peus de porc, guatlles, i costella de porc. Inclou allioli, torrades i patates. Beure: Vi de la casa (negre, rosat i blanc), aigua i gasosa. Postres: crema, flam, grana, cornet de vainilla i xocolata, gelats de tall, tarta de Santiago, sorbet de llimona, iogurt, préssec i pinya en almívar, macedònia en almívar. +cafè.